Cookie Loven

En kage er gemt på din PC

Lige nu er der blevet gemt en “cookie” på din computer. Bare rolig – der er intet farligt i den. Den indeholder ingen skadelig virus og snupper heller ikke dine personlige data – og du har sikkert en del af dem i forvejen på din computer.

Lidt om Cookien

NiceFire anvender cookies i til lidt forskellige formål. Men først, en cookie er blot en lille tekstfil. Den lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg, samt til de tekniske funktioner på webshoppen. Den bruges også til trafikmåling og analysering.
Men vigtigst af alt – der er ingen personlige oplysninger gemt i cookierne og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid lever cookierne

Cookies har forskellig levetid De cookies der bruges på Nicefire har en maksimal levetid på 30 dage, men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Hvis du gerne vil slette cookies på din computer, er der en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Sådan du undgår du cookies?

Vil du ikke modtage cookies, kan du blot blokere dem. Du finder en guide til det her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Bemærk: Flere websites tekniske funktionalitet er afhængig af cookies, og vil ikke fungere optimalt uden.

NiceFire bruger Google Analytics

Cookies fra Google Analytics bruges til at måle trafik på nicefire.dk. Men igen – ingen personlige data.
Vil du ikke modtage cookies fra Google Analytics, kan du følge guiden her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sociale Medier

Der benyttes også cookies fra FaceBook, Google+ samt AddToAny.
Dette sikrer at du let kan dele det du finder på nicefire.dk, med dine venner på diverse sociale medier m.v.

Har alle og enhver adgang til vores cookies

Nej! Kun NiceFire samt Google har adgang til vores cookies.

Brug af personoplysninger

De personoplysninger du oplyser ved bestilling i webshoppen, bruges udelukkende til ordrebehandling. De afgives aldrig til tredjepart, Medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn til det eller en retslig instans kræver det. Og der gemmes aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet oplysningerne ved registrering, køb eller tilmelding til nyhedsbrev m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og dine angivne interesser.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos NiceFire, skal du blot rette henvendelse på morten@nicefire.dk.

Du er beskyttet af persondataloven

Persondataloven siger, at de personlige oplysninger du giver, skal opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Bemærk, der kan dog ikke garanteres 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være lille en risiko for, at andre uberettiget tvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Dette gælder alt adfærd på internettet. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres efterhånden, som det formål de blev indsamlet til afsluttes.

Udviklingen af internettet betyder, at der kommer ændringer i behandlingen af personoplysninger. Der forbeholdes derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Bliver de ændret, vil de altid overholde persondataloven.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret sidst d. 20.05.2014