Betingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: NiceFire. Virksomhedens kaldenavn: NiceFire.dk. Selskabsform: Enkeltmandsfirma. CVR-nr.: 38694499. Etablerings år: 2017. Adresse: Granvej 67, 5540 Ullerslev. Telefon: +45 21 85 12 36. Indehaver: Michael Bauer. E-mail: michaelbauer@live.dk. Hjemmeside: www.nicefire.dk Bankforbindelse: Sparekassen Sjælland-Fyn, Reg.nr.0828 Konto nr.0000408255

Definitioner

Aftalens parter “Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til NiceFire.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“NiceFire.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På NiceFire.dk kan du finde oplysninger om varens væsentlige egenskaber. Send en e-mail til adressen michaelbauer@live.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller i øvrigt har spørgsmål.

Priser

Alle priser er dagspriser og gælder kun på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms.

Fragtpriser

Ved forsendelse til danske adresser sendes alle vores ordrer med Post Danmark, GLS eller Fragtmand. Hos NiceFire.dk tillægges der ikke ekspeditionsgebyrer eller andre slags gebyrer, i forbindelse med forsendelsen. Der kommer kun selve fragtprisen.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt fra 2 dage til 7 dage. Da enkelte produkter først fremstilles ved bestillingen, vil det ikke være muligt at fastlægge en generel leveringstid. Der bestræbes dog altid efter en kort leveringstid. Når du har bestilt hos NiceFire.dk, vil du få oplyst en leveringsdag. For brofaste øer, vil der der efterfølgende komme en merudgift til levering. Du er også velkommen til, at forespørge på en vares leveringstid, ved at sende en mail på michaelbauer@live.dk eller ring +45 21 85 12 36. Det er helt uforpligtende.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og NiceFire har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Sådan handler du hos NiceFire.dk

For at foretage et køb på NiceFire.dk, skal du gøre følgende:

– Find den eller de varer, som du ønsker at købe, og læg dem i indkøbskurven. – Tryk herefter Gå til kassen – Indtast dine personlige oplysninger – Vælg betalingsmetode – Godkend vores handelsbetingelser – Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Vi modtager bestillinger på følgende måder:

  • via netbutikken
  • via e-mail
  • via telefonisk bestilling

Alle priser på hjemmesiden angives inkl. moms, som udgør 25%. Alle priser på hjemmesiden er angiven inklusive alle afgifter, told, m.m.

Alle førpriser, som er angivet på hjemmesiden, er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller egen førpris.

Aftaler på vores hjemmeside kan alene indgås på dansk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du senere kan få den fremsendt. Din del af aftalen fremgår af den bestillingsbekræftelse, som du har modtaget via e-mail.

Betaling

Visa/Dankort, Visa, Mastercard eller Visa Electron. De kontooplysninger, som du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Det er således ikke muligt for andre personer at se eller gemme dine oplysninger. Ved køb med Visa, Mastercard, eller Paypal trækkes beløbet din konto, så snart NiceFire.dk afsender varen.

Betaler du din bestilling med en bankoverførsel, overfører du blot ordrebeløbet til konto nr. 5071 1239850. Når din overførsel registreres, afsendes dine varer.

Reklamation

NiceFire.dk yder ifølge den danske købelov 2 års reklamationsret fra varens modtagelse på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til NiceFire.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til NiceFire indenfor rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Ved reklamation er du velkommen til at sende varen eller aflevere varen på vores adresse, mod forudgående varsel.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Private har disse 2 års reklamationsret hvor erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret ifølge gældende lovgivning.
I tilfælde af reklamationsretten er blevet brugt, og man som kunde ikke er enig i afgørelsen, kan man rette henvendelse til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby eller ringe på 41 71 50 00.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for NiceFire.dk kontrol, f.eks. krig, oprør, force majour, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. NiceFire.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Fortrydelsesret & Returnering

Der er fuld returret på varer i 14 dage fra modtagelsestidspunktet. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du altid kontakte NiceFire inden de 14 dage er gået enten pr. telefon eller ved at udfylde returskemaet. NiceFire udsteder herefter et returnummer som skal påføres varen. For at kunne returnere varen skal den være i original og uåbnet indpakning. Såfremt dette ikke er tilfældet forbeholder NiceFire sig retten til at afvise returneringen. Såfremt varerne er i orden, overføres beløbet for varerne elektronisk. Ved retur-sager bedes du derfor om at oplyse reg.nr og konto hvor beløbet skal overføres til.

Forbehold

NiceFire.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer. NiceFire.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl samt udsolgte og udgåede varer.

Retslige uoverensstemmelser:

Alle retslige og økonomiske uoverensstemmelser skal foregå ved retten i Aalborg.

Misbrug

Misbrug af NiceFire.dk vil medføre politianmeldelse.